30
December
2018

Brain Teaser Questions That Can Actually Make You Run Mad.

Q1: How many seconds do you have in a year?
Ans: 12 seconds – January 2, February 2, March 2, etc…
Q2: If 5 peacocks lay 10 eggs in 2 days, then how many peacocks will lay 100 eggs in 24 days?
Ans: No peacock lays eggs, only peahen lays
Q3: How many oranges can you put into an empty container?
Ans: Only one orange – If you put one orange, it won’t be an empty container.
Q4: When you add two letters, the five letter word becomes shorter. What is it?
Ans: Short
Q5: You are running in a 5000-meter marathon race and you overcame the person in the second place. At what place you are?
Ans: Second Place
Q6: What is the reason that it is considered illegal to bury a man living in North America in South America?
Ans: It is illegal to bury a man alive when he is living
Q7:If 5 men take around 3 hours to dig 3 holes, how long will it take for 2 men to dig half a hole?
Ans: There is nothing called a half hole and it cannot be dug!
Q8: Two girls played and completed 5 games of chess. Each of them won the same number of games and there wasn’t any tie in any game. How did it happen?
Ans: The two girls weren’t playing against each other and they played with different competitors
Q9: A farmer had 20 cows. Due to contagious disease, suddenly all but 11 cows died suddenly. How many cows does he now have?
Ans: 11 cows – ALL but 11 cows died – 11 cows survived
Q10: You can see a beautiful red house on your left and a mesmeric greenhouse on your right, a warming and attractive pink house on your front. Then where is the white house?
Ans: White House is in the United States

1
 

 



« 7 Knock Knock Jokes Gurranteed To Make You Laugh Or Smile.Nigerian musician jaywon bouced from olamide's concert. »


More blog posts in this category Arts & Entertainment
Additional information about "Brain Teaser Questions That Can Actually Make You Run Mad."
Stay up to date!
Like this Blog
Latest blog posts in the category Arts & Entertainment

Sign up, to leave a comment


Write a comment for "Brain Teaser Questions That Can Actually Make You Run Mad."


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: 2ola
guest counter
Today was 1 guest online.

Board Statistics
The forum has 23 topics and 29 posts.

0 members have been online today: